Design voor een
mooiere wereld

Design helpt om je boodschap goed over te brengen. En om een goede boodschap nog beter te maken. Wij willen met onze skills iets bijdragen aan een mooiere wereld. Je weet wel…voor de karmapunten. Daarom bundelen wij onze krachten het liefst met opdrachtgevers die zich inzetten voor duurzaamheid, innovatie, cultuur of maatschappelijke verandering. Om jouw organisatie beter te maken, en onszelf ook.

Form Follows
hard werken

Een ontwerpproces kost tijd. Zomaar even iets maken heeft zelden een bevredigend resultaat op lange termijn. Wij werken hard om ontwerpen te maken die relevant blijven en lang meegaan. Duurzaam dus.

Van Brrainstorm
naar Brranding

Een goed begin is het halve werk. Daarom starten we een ontwerptraject altijd met een brainstorm. Om een helder beeld te krijgen van jouw wensen, vragen we door tot we de onderste steen boven hebben. Vervolgens werken we in inzichtelijke stappen toe naar het beste eindresultaat. Lekker efficiënt.

Praktische denkers en conceptuele doeners

Tegenstrijdig? Volgens ons valt dat wel mee. Hier geen lange, vruchteloze meetings met een slap ontwerp als uitkomst. Creatief nadenken, efficiënt werken, en dan de handen uit de mouwen om te creëren.

Samenwerken met de juiste energie

Wij werken graag met onze opdrachtgevers in plaats van voor ze. Samenwerken betekent voor ons: open zijn op een ontspannen manier. Elkaar beter maken. Met die energie en een beetje lol komen wij tot de beste visuele oplossingen.

Altijd met een
directeur om tafel

BrrBrr = Bas en René. Dit is een bewuste keuze. We werken al twintig jaar samen en zijn zo goed op elkaar ingespeeld, dat we in korte tijd geweldige designs kunnen maken. Je schakelt met ons sneller dan met een groot bureau en we zijn benaderbaar. Gewoon goeie gasten dus.

Wij werk(t)en voor

Vanuit de gemeente zijn we vaak in gesprek met doelgroepen die je niet bereikt met een standaardbericht. Op die momenten zoeken we graag de samenwerking met BrrBrr. Zij zijn open-minded, denken mee en stellen zich nieuwsgierig en kritisch op om daarna aan de slag te gaan. Steeds weer verrassen ze ons met producten die meerwaarde toevoegen aan onze vraag en die de communicatie met onze doelgroepen een stuk makkelijker maakt.

Anja Francissen, gemeente Haarlem

Het is fijn werken met Bas en René. Het lijkt alsof ze aan een half woord genoeg hebben. Maar dat komt vooral omdat ze doorvragen op een prettige nieuwsgierige manier die uitnodigt om verder te praten. Ze gaan aan de slag en checken onderweg of het klopt. Ondertussen maken ze de meest complexe onderwerpen visueel aantrekkelijk en ogenschijnlijk eenvoudig te presenteren.

Bianca Galesloot, gemeente Haarlem

De samenwerking is heel fijn. Korte lijntjes, vlot, meedenkend, oplossingsgericht en eerlijk. Een prettig bureau om mee te werken met mooie & creatieve ideeën!

Margaret Boer, Staatsbosbeheer

Met Bas en René is het fijn samenwerken omdat ze tijd nemen voor je verhaal, luisteren, meedenken, met beide benen in de wereld staan en de ontwerpwensen van Juttersgeluk in perspectief kunnen plaatsen.

Suzanne Klaassen, Juttersgeluk

For me it´s important to have a direct communication and to know that I can expect a great delivery, I´m always happy with the result I get from your work. I really appreciate working together with you.

Pernilla Ytterbring, Director of Concept & Development, SHM

Het is prettig samenwerken met de mannen van BrrBrr. Het is een creatieve tweepitter, de yin en yang van de visuele communicatie. Het tweetal heeft oog voor wat de klant wil, durft kritisch mee te denken en zit vol ideeën.

Leonie Kinds, Stadsschouwburg Haarlem