Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta beheert en ontwikkelt recreatie en natuur in de Grevelingen en Haringvliet. Omdat het nieuwe schap zich bij meerdere doelgroepen moet profileren hebben we ze eerst geholpen met hun communicatievisie

Het adviseringstraject hebben we samen met Yvo de Ruiter opgepakt. Vanuit de communicatievisie is uiteindelijk de nieuwe visuele identiteit ontstaan. Een identiteit die zowel de complete rust als de actieve watersport in deze waterrijke gebieden accentueert.

Projectenatlas
Zichtbaarheid creëren voor het werk dat je doet is voor iedere organisatie belangrijk. Zo ook voor ZWD. De projectenatlas laat die projecten zien waar het schap trots op is. Naast deze showcases zit er ook een toekomstvisie in het boekje verweven dmv stellingen gedrukt op terugliggende, transparante pagina’s. Naast een boek hebben we ook een online magazine ontworpen zodat de projecten regelmatig geupdate kunnen worden.

Bestuursrapportage
Ieder halfjaar rapporteert het bestuur van ZWD over de stand van zaken binnen het schap. Ons is gevraagd het ontwerp te maken voor deze rapportage. Dit keer niet gedacht vanuit een gedrukt exemplaar, maar vanuit een online, goed leesbaar document. Bekijk de gehele rapportage online.

 

Terug