HIT (Haarlems Interscholair Toernooi)  is een jaarlijks terugkerend evenement van Stichting HART. Tijdens HIT krijgen scholieren de kans zich te tonen aan een groter publiek en ervaring op te doen op professionele podia op het gebied van kunst, theater en muziek.

Om meer aandacht te vestigen op de finale-avonden wordt er ieder jaar een poster verspreidt door de stad. Wij wilde graag een ontwerp maken waar met dezelfde passie en aandacht aan gewerkt is als aan de werkstukken van de scholieren. De onderdelen in de poster zijn met de hand uit papier geknipt en staan voor de verschillende disciplines van het toernooi.

HIT-award
Soms bedenken we iets dat er als concept makkelijk uit ziet, maar vervolgens in de uitwerking ingewikkelder is dan gedacht. Zo ook de HIT-awards, een bewegende gouden uitroepteken. Gemaakt van contourgesneden polystyreenplaat. Gemonteerd op een springveer die precies sterk genoeg is en versiert met een dikke stalen embleem. Door ons bedacht, bij elkaar gezocht en zelf 40x geassembleerd.

Terug