30 September 2019

Ons laatste bericht is van meer dan 3 jaar geleden. Niet dat we in die tijd geen mooi werk hebben gemaakt. We waren er juist zo druk mee dat we geen tijd hadden om onze website te updaten. Maar daar komt nu verandering in. Hier alvast een sneak peak van projecten waar we de laatste jaren aan gewerkt hebben.  Houd de website in de gaten, want ook daar gaan we aan werken de komende tijd.....en ondertussen gewoon bellen als je een design vraag hebt die het oplossen waard is...

03 July 2016

Voor de 9 belangrijkste culturele instellingen van Haarlem hebben we een advertentie ontworpen ter afscheid van burgemeester Bernt Schneiders. De advertentie verscheen afgelopen zaterdag in een aparte ‘Bernt’ special van het Haarlems Dagblad.

20 May 2016

En dat is drie op een rij. Vandaag verschijnt de nieuwe brochure van Philharmonie & stadsschouwburg Haarlem voor het seizoen 2016/2017. Ontwerp en opmaak wederom van onze hand.

11 May 2016

Vandaag presenteert Bas de nieuwe plannen van TEDxHaarlem aan bestaande en potentiële partners. Wil je ook mee investeren in ons TEDxHaarlem avontuur... stuur ons dan een email.

23 March 2016

Haarlem is een grafische werkplaats rijker. En omdat wij geloven dat delen vermenigvuldigen is, hebben we onze ‘Victor Djungo’ uit logeren gestuurd.

05 February 2016

Wij hielpen de NVF met de restyling van hun clubmagazine. Als tegenprestatie hebben we deze ‘007 Golden Eye’ flipperkast in bruikleen gekregen. Wil je ook een keer terug naar je jeugd... mail of bel ons voor een flipperafspraak.

20 December 2015

Eind 2010 begonnen we ons avontuur in een studioruimte niet groter dan een pingpongtafel. Je knippert met je ogen en bent 5 jaar verder. Om toch even stil te staan bij dit lustrum hielden we een bier en bitterballen BoRRel BoRRel... en het was nog lang onrustig in de stad.

30 October 2015

Voor Gemeente Haarlem hebbben wij een campagne bedacht over het nieuwe parkeerbeleid. De term ‘Stilstaan bij Parkeren’ is zowel letterlijk als figuurlijk, want de inwoners van Haarlem kunnen zelf mee denken in het veranderende beleid.

18 September 2015

Vanaf 1 september zijn wij intern verhuisd van ruimte 105 naar 108. Een nieuwe, inspiratievolle ruimte waar we de komende jaren kunnen sleutelen aan projecten. Het adres blijft hetzelfde, alleen de toevoeging op het huisnummer veranderd.

08 September 2015

De website van Pot Jonker Advocaten staat online. Het ontwerp is van onze hand. De technische realisatie was in handen van SCEP.